Welkom op onze website

Ik ben Laura Kompier. Ik woon samen met mijn moeder in het West-friese Zwaagdijk-oost en ben geboren in 2001. Mijn moeder heeft een pensionstal aan huis, dus ik zit al mijn hele leven tussen de paarden!

Mijn eerste pony, de shetlander Meiske, stond al klaar voordat ik geboren werd. Op haar heb ik leren rijden!

Toen ik 6 jaar was, kreeg ik mijn b-pony. Dit was een hele lieve, ondeugende Welshpony, Lotje, waarmee ik wedstrijden ging rijden. Met Lotje ben ik in anderhalf jaar tot en met de klasse M2 dressuur gekomen.Toen raakte ze helaas zo zwaar hoefbevangen dat we haar moesten laten inslapen.

Gelukkig had ik toen mijn4-jarige c-pony Shadow (Talponciau Above Suspicion) al thuis staan waar ik mee verder kon. Ik heb Shadow zelf opgeleid en ben met hem tot en met het Z2-dressuur gekomen.

Toen ik 9 jaar was, kwam de 2-jarige d-pony King (Schermeer's Hof King Lowie, Heitrak's Marvin x Rietheim's Hilbert) op ons pad. Ik heb King zelf opgeleid tot en met het Z2 dressuur en ben met hem Internationaal gaan rijden. Dat ging uiteindelijk zo goed, dat ik in 2017 opgenomen werd in het B-kader dressuur. Helaas was dat ook meteen mijn laatste jaar bij de pony's omdat ik in dat jaar 16 werd. King staat nog bij ons, maar moet eigenlijk worden verkocht, zodat er een nieuwe amazone/ruiter weer heel veel van hem kan leren. Dat schuiven we een beetje voor ons uit, omdat we dat best moeilijk vinden. King is nu eenmaal de liefste, knapste, vrolijkste, gekste pony die je je kan wensen!

Inmiddels reed ik ook met mijn "opapaard" Me-Pilot (V. Epilot) van 21 jaar bij de paarden. Ik heb met hem de klasse Z1, Z2 en ZZLicht doorlopen. Echter had Pilot best lange tijd nodig om te herstellen na een zware training of wedstrijd, dus hebben we besloten hem niet meer door te trainen voor het ZZZwaar. Op zich heel jammer, maar voor opa beter! Hij geniet nu lekker van zijn pensioen en is inmiddels 24 jaar. 

Op dit moment rijd ik de 7-jarige merrie Qlincy's Garonette (Apache x Jetset D) van Marga Konijn. Deze merrie was M1 geklasseerd toen we haar thuis kregen. Na een week zijn we M2 gestart en behaalden 70% en 69,5%! Toen we na een maand de eenvoudige wissels wat beter onder de knie hadden, zijn we Z1 gestart en binnen 7 wedstrijden hadden we 28 (!) winstpunten in het Z1. Inmiddels zijn we 1x Z2 gestart en hebben 2 winstpunten, waardoor Annie (zoals ze genoemd wordt) het sportpredikaat heeft gekregen. Omdat de vliegende wissels nog niet goed genoeg bevestigd zijn, oefenen we deze thuis eerst door om dan straks hopelijk te kunnen knallen bij de Junioren/Young Riders.

Omdat ik het zelf heel leuk vind om mijn logo of naam op een shirt, jasje, sjabrak of deken te hebben, hebben we onlangs een plotter gekocht, waarmee alle mogelijke logo's en teksten gemaakt kunnen worden. Na een paar weken met een strijkijzer in de weer te zijn geweest, hebben we een paar weken later ook een transferpers aangeschaft. Nu kunnen we veel netter werken en blijven de bedrukkingen heel goed zitten. Na wat kleine opstartprobleempjes, waarbij we de klanten gelukkig alsnog tevreden hebben kunnen stellen, zijn we inmiddels druk bezig met vele leuke bestellingen.

U kunt bij mij kleding, halsters, zweetdekens, sjabrakken of bandagebandjes bestellen, welke ik dan voor u bedruk. U kunt ook uw eigen kleding, deken of sjabrak naar mij toe sturen en dan bedruk ik die voor u. Voor globale prijzen kunt u kijken onder het kopje prijslijst. Voor een vrijblijvende offerte op maat, kunt u contact opnemen. Een logo bedrukken kost bij ons hetzelfde als tekst. Er worden dus geen digitaliseringskosten of zetkosten gerekend!

Bijna alles is mogelijk en onder het kopje voorbeelden kunt u een aantal mogelijkheden zien! De kleur, al dan niet met glitter, kunt u zo gek niet verzinnen. Er zijn duizenden kleuren en patronen mogelijk!

Ik hoop u hiermee wat informatie te hebben gegeven. Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd contact opnemen. Hopelijk tot snel.